Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İhsan Kaya, "İki partinin tabanı da aynı kökten geliyor. Bir seçim iş birliği sağlandığı takdirde iktidarın alternatifi olacağımıza inanıyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil" dedi.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya, BBP Güneydoğu Bölge Müfettişi Metin Demirçubuk, Şahinbey İlçe Başkanı Yılmaz Özkan, Şehitkamil İlçe Başkanı Av. İlyas Göbelek ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde il kongresini yapan MHP'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İhsan Kaya, konuşmasından önce Başbuğ Alparslan Türkeş, Muhsin Yazıcıoğlu, Ege Üniversitesinde şehid edilen Fırat Çakıroğlu ve bütün ülkücü şehitler için fatiha okuttu. Büyük Birlik Partisi olarak Milliyetçi Hareket Partisini kardeş parti olarak gördüklerini belirten Kaya, partilerimiz ve amblemlerimiz ayrı olsada gönülllerimiz bir dedi ve sözlerine şöyle devam etti. "Biz Büyük Birlik Partililer olarak 22 yıldır inandığımız dava uğruna çocuklarımızın süt parasından keserek mücadele ediyoruz. Büyük Birlik Partisi ile hiç bir alakası olmayan insanlar seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde partimiz adına söz söyleyemezler. Bu partinin bir Genel Başkanı ve illerde de il başkanları var. Parti adına söz söyleyecek tek yetkili makam Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'dir. Son günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ile seçim ittifakı yapılacağına dair basında yer alan haberleri hepimiz yakından takip ediyoruz. Bizim Büyük Birlik Partililer ve alperenler olarak öncelikli konumuz, olmazsa olmazımız milletimizin birliği ve devletimizin bütünlüğüdür. Vatanımızın ve milletimizin birliği ve beraberliği açısından iyi olacak her adımı atmaya biz hazırız. İki partinin tabanı da aynı kökten gelmektedir. Böylesi bir seçim iş birliği sağlandığı takdirde iktidarın alternatifi olacağımıza inanıyorum. Olmazsa da dünyanın sonu değil, biz Büyük Birlik Partisi olarak her halükarda 7 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırız" diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ise yaptığı konuşmada Büyük Birlik Partisi ile bir seçim iş birliği yapıldığı takdirde bunun vatandaşlarımız nezdinde çok büyük bir sinerji oluşturacağını ve bu birlikteliğin iktidara alternatif olacağına inandıklarını belirtti yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İhsan Kaya'ya ve yöneticilere teşekkür etti. Bülten