Prefabrik yapı sistemlerinin güvenilir firmaları arasında yerini alan İtina prefabrik, birinci amatör küme ekiplerinden Şehitkamil Gençlikspor’a malzeme yardımında bulundu.

Amatör sporuna geçmiş yıllarda yaptığı desteğini kesmeyen itina prefabrik işletmecisi Mehmet Dalgacı, sarı – lacivertli ekibin sıkıntısını giderdi.

Şehitkamil kulüp başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyesi Müslüm Gümüş, kulüplerine destek veren Mehmet Dalgacı’ya teşekkür etti.

Her sıkıntılarından itina prefabrik ’in kulüplerinin yanında olduğunu belirten kulüp başkanı Ahmet Çelik, “Bu sezon yine amatör sporuna destek veren sayın Dalgacı, gençlerimizin futbol oynamalarına olanak sağlıyor. Bir amatör takımın en büyük sorunlarının başında gelen malzeme konusunda ne zaman ihtiyaç duyduysak yanımızda yer aldı. Bu nedenle bütün futbolcularım ve yönetim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Amatör kulüplerin oldukça zor koşullarda faaliyetlerini yürüttüklerini bildiğini açıklayan Mehmet Dalgacı ise bizlerinde elinden geldiği kadar onların yanında olmamız gerekiyor. Bu şehirde ki her kurum spora destek verdiği taktirde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış oluruz, şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU