Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimizin ilk yarıda oynadığı maçların tamamında forma giyen kalevi Adam Stackhowıak, takımın en istikrarlı futbolcusu oldu.

Polonyalı 31 yaşında ki file bekçisi, bu sezonun ilk yarısında oynanan 17 maçın tamamında görev alırken her maçta 90 dakika kalarak bin 500 otuz dakika ile formasını en fazla terleten oyuncu oldu.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN İSİMLER

Aynı zamanda Gazişehir Gaziantep’in en eski futbolcuları arasında yer alan Adam Stackhowıak, 17 maçta bir tek sarı kart dahi görmeyerek ne centilmen futbolcular listesine de adını yazdırdı. Tecrübeli kaleciyi yine 17 maçın tamamında forma giyerek bin 400 seksen 5 dakika sahada mücadele veren Sinan Osmanoğlu takip etti. Yine 17 maç görev alan bir diğer oyuncu ise Gökhan Alsan oldu. Bu sezon orta sahada ki futboluyla başarı çıtasını yükselten Alsan, bin 400 yetmiş bir dakika sahada kalırken, MMurat Ceylan’da 16 maçta bin 400 elli bir dakika ile istikrarlı oyuncuların başında geldiler.

LİGİN EN İYİLERİNDEN

Gazişehir Gaziantep’in Polonyalı file bekçisi Adam Stackhowıak, TFF birinci ligin en iyi kalecileri arasında gösteriliyor.

Kalesinde yaptığı kurtarışlarla dikkat çeken 31 yaşında ki futbolcuyu sezon başında birçok süper lig takımlar kadrosunda görmek isterken kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz ise tecrübeli kaleciyi ikna ederek sözleşmesini uzattı.

MUHARREM TÜRKOĞLU