Seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretlerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Bereketliler ve Ceysler Derneği ziyaretinde büyük ilgi ile karşılandı. AK Parti teşkilat üyelerinin de bulunduğu ziyarette Ceysler Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Bereketliler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanları ve üyeleri ile uzun süre sohbet edildi.

Ceysler Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Kahraman Arslanoğlu ve Bereketliler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karataş, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonrada istikrarın süreceğini ve hizmetlerin devam edeceğini belirttiler.

TAHMAZOĞLU BİLGİ VERDİ

2009 yılında 92 milyon TL olan belediye bütçesini 2014 yılında 750 milyon TL’ye çıkardıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 8 kat artış sağladık ve bütçemizin yüzde seksenini yatırım bütçesi olarak kullandık. Bu bütçemizle yapılamaz denilen hizmetleri yaptık, 40 yıllık sorun olan Özdemirbey Caddesini 6 şeritli yol yaptık. eski garajlar bölgesindeki esnafımıza yeni sanayi sitesi yaptık, uzun vadede esnafımızı işyeri sahibi yaptık. İki ay içerisinde esnafımızı yeni yerlerine taşıyacağız”dedi.

ŞAHİN: HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

"Abla kardeş olup gücümüzü birleştirip size halkımıza hizmet etmek için yola çıktık" diyen AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, “daha ulaşılabilir, trafik sorununu çözmüş, kentsel dönüşümlerini güçlendirmiş ve çok fazla konut yapabilme gücüne ulaşabilmiş bir çalışma yapacağız. Bu çalışmaları tamamladığımız zaman Allahın izniyle 30 Mart’ta bu bereketli derneğinin bereketi sandığa yansıyıp AK partinin oylarının patladığı zaman iş kolay. Çünkü gözden kalbe giden yol var. Birbirimizin kardeşliği ile dostluğu ile sevgisi ile muhabbeti ile dolu biz birbirimize inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT