Gençler U – 19 ligi A grubunda yoluna fire vermeden devam eden İstiklalsskspor, Şehitkamil İlçe Stadyumunda karşılaştığı Bozkurtspor’u 5 – 0 mağlup etti.

Rakibi karşısında maça oldukça hızlı başlayan Bordo Mavili ekip arka arkaya bulduğu gollerle henüz maçın 25’inci dakikasında 5 farklı öne geçti. Bozkurtspor’lu oyuncuların sakatlanarak oyundan çıkması nedeniyle sahada 7 kişinin altında kalması nedeniyle mücadele erken sona erdi.

Grupta elde ettikleri galibiyetlerle iddialı bir konuma geldiklerini ifade eden İstiklalsskspor kulüp başkanı Orhan Taş, “Bozkurtspor galibiyetiyle liderliğe yükseldik. Tabi ki her takımın gönlünde şampiyonluk yatar, bizde her maçımıza galibiyet parolasıyla çıkarak sezonu ligin zirvesinde tamamlamak ve Gaziantep’i grup maçlarında temsil etmek istiyoruz” dedi.

Bozkurtspor ile oynadıkları maçtan önce rakip takıma lisans kontrolü yapmak istediklerini söyleyen Taş, “Rakip takım maçtan önce 17 futbolcu ile ısınmak için sahaya çıktı. Teknik ekibimiz ve yönetici arkadaşımız lisans kontrolü istediğinde sadece 11 futbolcu kaldı diğerleri tribüne çıktı. Maç başladıktan sonra da oyuncuları tek tek sahadan çekerek 7 kişinin altına düştüler, böyle bir anlayış ne derece mantıklıdır bunu da kamuoyunun vicdanına bırakıyorum” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU