Birinci amatör küme A grubunda üst sıraları zorlayan İstiklalsskspor, deplasmanda karşılaştığı Nizip Yıldırımspor’u 2 – 1 mağlup etti.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde deplasman takımı istiklalsskspor son özellikle ikinci yarıda ki baskılı oyununu galibiyetle süsleyerek altın değerinde üç puanı elde etti.

Nizip Yıldırımspor’un oldukça güçlü bir takım olduğunu kaydeden İstiklalsskspor antrenörü Ercan Kul, “Sezon başında yaptığımız sıkı çalışmaların neticelerini almaya çalışıyoruz. Birinci amatör kümenin A grubunda birbirinden güçlü takımlar yer alıyor ve böylesi güçlü takımlar arasında ayakta kalmak oldukça zor. Nizip Yıldırımspor şampiyonluğa oynayan bir takım ve kendi evinde hiç mağlup olmayan bir ekip. Böylesi güçlü bir rakip karşısında hem de deplasmanda elde ettiğimiz galibiyet elbette ki çok önemli. Sahada doksan dakika boyunca varını yoğunu ortaya koyan ve kazanmayı çok isteyerek tuttuklarını kopartan futbolcularımı yürekten kutluyorum. Ligde kalan 7 maçımız daha var elimizden geldiği kadar bu maçların tamamını kayıpsız atlatıp hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU