CHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Dr. Fethi Albayram, CHP Şehitkamil İlçe Belediye Meclis adaylığı seçimi sonuçlarında yaşanan durumlarla ilgili bir açıklama yaptı. Albayram, yaşanan sorunların her partide görüldüğünü, seçimler sonucu mutlaka kendini iyi hissetmeyen adayların olabileceğini; ancak bu yaşananların CHP'lilerin ortak hedeflerine ve amaçlarına zarar veremeyeceğini belirtti.

BİRLİK VE MÜCADELE GÜNÜ

"Gün, birlik içinde mücadele günümüzdür" diyen Albayram, "Temel sorunumuz, mevcut iktidarın ülke genelinde halkımıza, demokrasimize, insan hak ve özgürlüklerine vurduğu darbelere "dur" deme günüdür. Kentimiz ve ilçemiz özelinde ise, belediye yönetimlerine gelerek, ilçe yaşayanlarımıza hakettikleri insanca ve çağdaş belediyecilik hizmetlerini götürme çabasıdır. Tüm Cumhuriyet Halk Partililler bu amaç etrafında kilitlenmiş; çalışmalarını her zamankinden daha büyük bir coşkuyla sürdürmektedir" şeklinde konuştu.

BİREYLER İÇİN DEĞİL

Albayram, "Herkes bilmelidir ki, Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bireyi, kendi kişisel taleplerinden önce, bu şehrin insanlarının talepleri için azami gayret sarfetmektedir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Aile içinde bazı sorunlarımız elbette olacaktır ve en iyi şekilde çözüme ulaşacak, yanlış anlama ve eksik bilgilenmeler giderilecektir. Bütünlüğümüzü bozmaya, CHP'nin yükselişini bu tür spekülasyonlar üzerinden zedelemeye çalışanların hevesleri boşunadır. Bütün CHP'lilerin ortak sorunu ve ortak hedefi, halkımızın sorunlarına çözüm; dertlerine derman olmaktır."

LEYLA ÖZEKŞİ POLAT