Gaziantepspor’un başarılı golcüsü Muhammet Demir ligi iyi başladıklarını ve iyi devam ettiklerini belirterek, “bu haftaya kadar istediğimizi elde ettik” dedi.

Ligin ilk yarısını en iyi şekilde bitirmeye çalıştıklarını aktaran Muhammet Demir, “Lige iyi başladık. İyi şekilde devam ettirdiğimizi düşünüyorum. Bu haftaya kadar istediğimizi elde ettik hemen hemen. Ama hocamın dediği gibi hafta hafta bakıp olayı öyle değerlendiriyoruz. Böylesi daha iyi bence. İlk devreyi alabileceğimiz bütün puanları alıp tamamlamak istiyoruz. Çünkü bence ikinci devre bizim için çok daha iyi geçen, çok daha iyi oynadığımız puanlar aldığımız maçlar kazandığımız devre olacak” ifadesini kullandı.

İNŞALLAH BÖYLE DEVAM

Çok iyi çalıştıklarını söyleyen Demir, “İlk devreyi en iyi şekilde bitirip ikinci devreye hazırlanmak istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız. İyi bir şekilde çalışıyoruz. Gerek takım arkadaşlarım olarak, gerek hocalarımız olarak iyi çalışıyoruz. Bunun da karşılığını sahada aldığımızı düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder” diye konuştu.