Gaziantepspor Vitor’un ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. 7 Ocak’ta gazetemizin yazdığı Gurbetçi oyuncu ise geleceğin yıldız adayları olarak gösterilen Orkan Çınar.

Almanya’nın Greuther Fürth takımında forma giyen genç futbolcu ile her konuda anlaşma sağlandı ve imzalar atıldı. Satın alma opsiyonlu kiralık transfer edilen Orkan Çınar bugün şehrimize gelecek.

ORTA SAHA VE KANAT OYNUYOR

Uzun süredir yapılan görüşmelerden sonra her konuda anlaşılan Orkan Çınar hem kanat hemde orta sahada oynuyor. 19 yaşında ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen bu futbolcu sezon başında Wolfsburg’tan Greuther Fürth’e transfer edildi.

OĞULCAN’IN ARKADAŞI

U-19 Milli takımının değişmez isimlerinden olan Orkan Oğulcan Çağlayan’ın ise milli takımdan arkadaşı. U-19 milli takımında birlikte oynayan Orkan’ın gelişine ise Oğulcan çok sevindiği öğrenildi.

DÜN GECE GELDİ

Okan Buruk’un da onay verdiği Orkan Çınar dün gece şehrimize geldi. Gece 2 uçağıyla şehrimize gelen Orkan bugün resmi imzayı atacağı öğrenildi. Sabah sağlık kontrolünden geçirilecek olan Orkan öğleden sonra ise takımla birlikte antrenmana çıkacak.

ALİ SERDAR ÖZEKŞİ