Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yeni bir danışma kurulu oluşturduğu ve ikinci toplantısını yaptığı ortaya çıktı. Danışma kurulunda, MHP ve Saadet Partisi'nin eski başkanları, Gaziantep Üniversitesi eski rektörü ve öğretim üyeleri bulunuyor. Şahin önceki akşam danışma kuruluyla yaptığı toplantıda kentin trafiği konusunda bilgi alışverişinde bulundu.. Salı akşam gerçekleşen toplantıda trafikte ilgili sunum yapıldığı ve görüş alındığı belirtildi.

KİMLER VAR?

İkinci kez buluşan heyette Şehitkamil Eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Saadet Partisi eski il başkanı Hayri Kamalı, MHP Eski il başkanı Mustafa Erzin, Gaziantep Üniversitesi eski rektörü Hüseyin Filiz, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Koruk, Doç. Dr. Halil İbrahim Yakar, Bülbülzade Vakfından Turgay Aldemir, ve Dr. Mehmet Berk aldı. Şahin toplantıyı twetter hesabından "Güne Gazi şehrimizin kıymetli simalarıyla bir toplantıyla başladık" diye duyurdu.

BOZGEYİK: FAYDALI TOPLANTILAR

Danışma Kurulunda yer alan Şehitkamil Eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, bunun ikinci toplantı olduğunu söyledi. Toplantıda sunum yapıldığını anlatan Bozgeyik, "Sayın Başkan ulaşımla ilgili görüşlerimizi aldı. Burada Gaziantep'in meseleleri konuşuldu. Şehirdeki trafik sıkıntısının önüne geçilmesi için yapılan kavşakların yerinde olduğunu söyledik. Abdulkadir Aksu bulvarı, İpekyolu ve Tuğay'da yapılan kavşakların önemli olduğunu belirttir. Mezarlık kavşağıyla ilgili çalışmalar yapıldığını anlattı. Bunlar faydalı toplantılar" dedi.

BUNDAN SONRAKİ GÜNDEM SURİYE MESELESİ

Fatma Şahin'in yeni danışma kurulunun bundan sonraki toplantısında Suriye gündemiyle buluşacağı öğrenildi. Her ay farklı gündemle toplanacak olan kurulun, daha farklı isimlerle çoğalma ihtimalinin bulunduğu ileri sürüldü. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT