Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un kendi sahasında 2-0 mağlup ettiği Kayseri Erciyesspor maçındaki oyuncuların performanslarını sizler için değerlendirdik;

İşte o liste;

Adam Stachowiak: Kalesinde güven verdi. Özellikle Serkan Yanık’ın hatalı geri pasında başarılı bir çıkış yaparak beraberliğe izin vermedi ve alkış aldı.

Fuchs: Büyükşehir Belediyespor’a alıştığının sinyallerini verdi. Maç boyunca hücumda fazla görünmese de savunmada iyi bir performans gösterdi.

Raspopovic: Takımının defanstaki sigortası olmaya devam ediyor. Maç boyunca özellikle hava toplarında başarılı bir performans gösterdi.

Serkan Yanık: Savunmadaki müdahalelerinde başarılı olmasına rağmen yaptığı hata takımına pahalıya patlayabilirdi. Daha güvenilir oynaması gerekli.

Yenal: Ufuk’tan aldığı formayı bırakmıyor. Başarılı bir performans sergiledi ve Gökhan’la iyi bir iletişim halindeydi.

Murat Yıldırım: Mavi-beyazlı forma altında etkili futbolunu sürdürüyor. Dün yine sahanın en çalışkan isimlerinin başında geldi.

İshak Çakmak: Büyükşehir Belediyespor’un vazgeçilmez futbolcusu olmaya devam ediyor. Dün yine performansı ve hırsıyla “Gattuso” lakabını ne kadar hak ettiğini gösterdi.

Gökhan Sazdağı: Genç yaşına rağmen sahada büyük işler başarmaya devam ediyor. Kojic’in koşu yoluna etkili paslar attı ve sürekli fırsat yarattı. Ayrıca Erciyesspor’lu futbolcunun Gökhan'a yaptığı penaltıyı hakem görmezden geldi.

Alanzinho: Sakatlanana kadar takımının hücumda tutmaya yetti. Çıktıktan sonra eksikliği çok hissedildi.

Kojic: Güçlü fiziği ve fırsatçılığıyla özellikle ilk yarıda bir çok pozisyona girdi. Ancak son vuruşları iyi yapamayınca maçı golsüz bitirdi.

İskender Alın: Yeni takımıyla ilk maçına çıkmasına rağmen, sanki uzun süredir bu takımda oynuyormuş havası estirdi. Attığı golle de tecrübesini göstermiş oldu.

YEDEKLER;

Wadji: Oyuna girer girmez kumaşının ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Ve yaklaşık 50 metre top sürüp, akıl dolu bitiriciliğiyle ne kadar önemli bir silah olacağını gösterdi.

Erdal Güneş: Tecrübesiyle yine ön plana çıktı. Özellikle takımına orta sahada nefes aldıran isimlerin başında geldi.

Hazırlayan; Cemil İbrahim CANSIZ