Gaziantepspor’un uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı futbolcu Joao Vitor resmen Gaziantepspor’da..

Daha önce gazetemizin duyurduğu Brezilyalı Joao Vitor Lima Gomez dün kendisini kırmızı-siyahlı yapan imzayı attı. 26 yaşında olan ve orta saha oynayan tecrübeli futbolcu ile Transfer komitesi başkanı Mustafa Kızıl’ın uzun süren görüşmelerden sonra ikna ettiği ve dün geç saatlerde imzayı attırdığı öğrenildi.

6 AYLIK KİRALIK AMA..

Alınan bilgiye göre Brezilya’da fax yoluyla imzayı atan Vitor’un Criciuma takımından 6 aylık kiralık geleceği ancak satın alma opsiyonunun Gaziantepspor’da olduğu öğrenildi.

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE GELECEK

Atılan resmi imzanın ardından Vitor’un bu hafta içinde gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Henüz geleceği günün belli olmadığı Vitor’un şehrimize de gelebilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

VİTOR KİMDİR?

1988 Brezilya doğumlu olan Joao Vitor 1.76 boyunda ve defansif orta saha oynuyor. Futbol hayatına 2007 yılında Marilia ile başlayan Vitor 73 maçta 8 gol attı. Daha sonra Kiralık olarak Gremio Prudente’ye gelen ve 2 sene oynayan Vitor Brezilya’nın ünlü takımı Palmeiras’a transfer oldu. 2 sene burada top koşturan Joao 2013 yılında Criciuma’ya gitti.

NOT: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..