Gaziantepspor’un tecrübeli futbolcusu Şenol Can her futbolcunun hedefinin olduğunu söyleyerek başarıyı nasıl yakaladıklarını açıkladı.

Bu sezon ki kadrolarının en önemli avantajını başarıya aç olduğunu ifade eden Can, “Her futbolcunun hedefleri var herkes iyi yerlere gelme çabası içerisindeler. Kariyerli oyuncular çok fazla yok ama her arkadaşımız kendini kanıtlamak istiyor. Takımda ki herkes antrenmanların dahi bitmemesini istiyor, biz başarıyı orada yakalıyoruz. Antrenmanda dahi herkes birbirleriyle forma savaşı içerisinde bu yüzden başarılı oluyoruz. İnşallah böyle devam ederiz” dedi.

ÇOK İYİ YERLERE GETİRMEK İSTİYORUZ

Ligin geride kalan haftalarına baktıkları zaman iyi bir konuma geldiklerini söyleyen Gaziantepspor’un deneyimli defans oyuncularından Şenol Can, “Lige nasıl başladığın veya ortada nasıl olduğun önemli değil önemli olan geldiğimiz konumun devamını sağlamaktır. Ligi nasıl bitirdiğimiz önemli çünkü sezon sonunda nerde olduğunuza bakılıyor. Her maçımızdan puan veya puanlar alıp Gaziantepspor’u çok iyi yerlere getirmek, istiyoruz. Şimdi önümüzde ki hafta çok zorlu bir Konyaspor maçı var onlarda Aykut hocanın gelmesiyle hava yakaladılar çok iyi bir takım zorlu bir maç olacak. Bizde çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah oradan da puyan veya puanlarla ayrılıp yukarılara doğru tırmanmaya devam edeceğiz” dedi.

KENDİMİZE GÜVENİYORUZ

Deplasmanda karşılaşacakları Konyaspor’ın oldukça dişli bir takım olduğunu belirten Can, “Yeni stadyumlarında oynuyorlar ve arkalarında çok iyi taraftarları var. Bizde çok iyi bir takımız, hocamızın verdiği taktikler ve analizlerle oradan boş dönmek istemiyoruz. Moralliyiz, çok iyi bir takımız ve kendimize güveniyoruz. Yeni takım olma yolunda önemli bir adım bu zorlu deplasmandan da başarılı bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

BAŞARILI OLDUĞUMUZ ZAMAN TARAFTAR GELECEK

Sezonun ilk haftalarında tribünlerde sıkıntı yaşandığını aktaran Can, “Son Akhisar maçından itibaren taraftarlarımızın gelmeye başladığını gördük. Biz başarılı olduğumuz zaman onlarda gelecek. Passolig’in olması etken ama başarılı olduğumuz zaman taraftarlarımız da bize destek olacak. Önümüzde Galatasaray, Beşiktaş maçları olacak önemli maçlar var iyi ve dişli takımlarla oynayacağız. Taraftarlarımız bize destek olsunlar taraftarlarımızı iyi yerlere getireceğiz” şeklinde konuştu.