Kırmızı – siyah ve beyazlı temsilcimiz, daha önce rakibiyle oynadığı maçlarda rakibine karşı fazla varlık gösteremediği dikkat çekiyor.

Spor Toto 1’inci liginde daha önce İstanbulspor ile 7 defa karşı karşıya gelen Gazişehir Gaziantep, bu maçların sadece birinden gülerek sahadan ayrıldı.

TEK GALİBİYET DEPLASMANDA

Gazişehir Gaziantep yarın kendi evinde konuk edeceği İstanbulspor karşısında evinde hiç galibiyet yüzü görmedi.

Temsilcimiz bu zamana kadar kendi taraftarları önünde oynadığı üç maçın ikisinden mağlubiyet birinden ise beraberlikle ayrıldı. Kırmızı – siyah ve beyazlılar rakibi karşısında elde ettiği tek galibiyeti deplasmanda aldı. Onun dışında ise deplasmanda oynadığı üç maçtan da yenilgi ile sahadan ayrıldı. Temsilcimiz rakibi ile bu zamana kadar oynadığı maçlardan bir galibiyet, bir beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

EN FARKLI GALİBİYET GAZİŞEHİR’İN

Gazişehir Gaziantep ile İstanbulspor arasında geride kalan sezonlarda oynanan maçlarda iki takımın attığı gollerde eşitlik olması dikkat çekiyor.

Her iki takım birbirleriyle oynadığı maçlarda ağlarında 10’ar gole maruz kaldılar. İki takım arasında oynanan maçlarda ise en farklı galibiyeti Gazişehir Gaziantep 2007 – 2008 sezonunda deplasmanda oynadığı maçta 5 – 0 galip gelerek elde etti. Konuk İstanbulspor ise elde ettiği galibiyetlerin tamamını tek farklı skorlarla elde etti.

A.SERDAR ÖZEKŞİ