Kahramanmaraş deplasmanından kritik bir galibiyet alarak iç sahadaki Manisaspor yenilgisini unutturan mavi - beyazlı takımda şimdilik toz bulutları dağıldı. PTT 1’nci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, evinde Pazar günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp, rakibine süper lig sevincini Kamil Ocak’ta yaşatmayacak.

EVDE 2 DEPLASMANDA 1

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin son üç haftasına içerde iki, dış sahada ise bir maç yaparak tamamlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediğyespor’u evinde ağırlayacak olan mavi – beyazlı ekip ligin 36’ncı haftasında evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ’un ardından, küme düşmeme mücadelesi veren TKİ Tavşanlı’nın deplasmanda karşısına çıkacak. Temsilcimiz, ligin son haftasında evinde Fethiyespor ile bu sezon kepenkleri kapatacak.

TRİBÜN DESTEĞİ ŞART

Ligde topladığı 38 puanla korku tünelinin üstünde yer alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da hedef 40 puanın üzerine çıkmak. Bu bağlamda hafta sonu oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında mutlak galibiyet hedefleyen Mehmet Polat’ın öğrencileri Pazar günü oynanacak olan maçta taraftarlarından büyük destek bekliyor.

HESAP KAPANACAK

Bu sezon ligde sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik sorumlusu Mehmet Polat, “Geçen hafta elde ettiğimiz Kahramanmaraşspor galibiyetiyle rahat bir nefes aldık. Alt sırada ki takımların da puan kaybetmeleri bizim açımızdan avantaj oldu. Tabi biz onların durumuna bakacak durumda değiliz, neticede alttakilere oranla daha rahatız ama bu rahatlık asla gevşememize neden olmayacak. Bu hafta sonu süper ligi doğrudan garantilemek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maça çıkacağız. Futbolcu kardeşlerimizin hepsi iyi niyetleriyle mücadele ediyorlar ve bulundukları konumu kendilerine yakıştırmıyorlar. Pazar günü bizim mutlak galibiyete ihtiyacımız var ve bunu başarabilecek yeteneğe sahip oyuncularımız kadroda olacaklar. Ben inanıyorum ki bu maçı alarak son iki haftaya sorunsuz bir şekilde gireriz” diye konuştu.