Kırmızı – Siyahlı temsilcimiz, bu sezon ikinci yarının ilk deplasman maçında konuk olacağı İstanbulspor ile 10’uncu defa mücadele edecek. Ligin ilk yarısında kendi evinde İstanbulspor ile oynana maçta Gazişehir Gaziantep rakibi ile 1 – 1 berabere kalmıştı.

İSTANBUL’DA GALİBİYET YOK

Gazişehir Gaziantep bu zamana kadar İstanbulspor ile oynadığı 9 maçın 2’isinden galip, ikisinden beraberlikle sahadan ayrılırken, 5 maçta da rakibine mağlup oldu. İstanbul deplasmanında ise Kırmızı – Siyahlı temsilcimizin galibiyeti bulunmuyor. Bu zamana kadar deplasmanda 4 maç oynayan Gazişehir Gaziantep bu maçlardan 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı.

GOLLERDE GAZİŞEHİR ÜSTÜN

Gazişehir Gaziantep bugün karşılaşacağı İstanbulspor karşısında galibiyetlerde üstünlüğü rakibine kaptırmasına rağmen gollerde ise daha fazla sevinç yaşadı. Kırmızı – Siyahlılar İstanbulspor ağlarını oynadığı 9 maçta 13 defa sarsarken, kendi kalesinde ise 11 gole maruz kaldı. Deplasmanda ise yine temsilcimiz 7 gol kaydederken kalesinde 5 gol gördü. Gazişehir Gaziantep’in gollerde ki üstünlük sayısı ise 2007 – 2008 sezonunda deplasmanda elde ettiği 5 -0’lık galibiyetten kaynaklanıyor.