Şahinbey Belediyesi, sosyal tesislere ve sosyal marketine İsrail mallarının girişini yasakladı. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların da İsrail’in yapmış olduğu zulme tepki göstermelerini ve İsrail ürünlerini boykot etmesi gerektiğini söyledi. Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu ise, "Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz” dedi.

TAHMAZOĞLU TWİTTER

HESABINDAN DUYURDU

İlk olarak Twitter hesabında Şahinbey Belediyemizin Sosyal tesislerine ve sosyal marketimize İsrail mallarının girişi kesinlikle yasaktır." mesajını takipçileri ile paylaşan Başkan Tahmazoğlu’na sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı.

İsrail’in bir devlet terörü sergilediğini belirten Başkan Tahmazoğlu, “Şu anda devlet eliyle bir terör yaşanıyor. Bu ürünler bomba olarak masum halkın üzerine yağıyor. Bir Müslüman olarak buna seyirci kalmamız mümkün değil. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak sosyal marketimize ve sosyal tesislerimize İsrail mallarının girmesini yasakladık. Bunları ne kullanacağız ne de kullandıracağız” dedi.

KONUKOĞLU, İSRAİL’İ KINADI

Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları en ağır şekilde kınayarak, “Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz” dedi. Konukoğlu, İsrail’in Gazze’ye yönelik sürdürdüğü kara harekatında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu birçok sivilin hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, mübarek Ramazan ayında yapılan bu insanlık dışı saldırılara tepki gösterdi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT