Emlak Konut GYO’nun, Bahçeşehir’de inşa etmeyi planladığı Ispartakule toplu konut projesi için açtığı ihaleyi 240 Milyon TL teklif veren Balpa İnşaat kazandı. MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, uzun zamandan bu yana takip ettikleri projeyi almaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığının İstanbul Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı. 900 günde 904 konut yapacak olan Balpa İnşaat bölgedeki çalışmalarına önümüzdeki ay başlayacak.

Bugüne kadar 20 bin konutla yaklaşık 100 bin kişiyi ev sahibi yapan ve yurt içi ve yurt dışında birçok üniversite, hastane, sanayi sitesi, toplu konut, organize sanayi sitesi, serbest bölge inşaatı, hidro elektik santrali, kapalı spor salonu, stadyum ve fabrika inşaatına imza atan Balpa İnşaat Ispartakule Evleri 1.Etap 2.Kısım Konut kısmında Emlak Konut adına 13 blok’tan oluşan 904 daire yapacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yapacak olan şirket aynı projede 32 derslik Okul, Kapalı Otopark ve sosyal alanlarda inşa edecek.

MB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Balat, ''Uzun zamandan bu yana takip ettiğimiz bir proje olan Ispartakule projesini almaktan son derece mutluyuz. Toplu Konut inşaatı konusunda son yıllarda çok önemli projelere imza attık. MB Holding olarak İstanbul’un en güzel noktalarından biri olan Bahçeşehir’e prestijli bir proje kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Bülten