Gaziantep sanayisinin dünyadaki en önemli markası haline gelen Naksan Holding’in iki şirketi Naksan Plastik Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. ve Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alarak Gaziantep’in gurur kaynağı oldular.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu yaptığı açıklamada, "2014 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada yükselmemiz hem bizim için hem de Gaziantep için gurur verici bir sonuçtur. İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından bu başarıdan mutluluk duyduk. Çalışanlarımızla hep birlikte el ele vererek 36 yıldır basamakları adım adım tırmanıyoruz” dedi.

BAŞARI İÇİN İNOVASYON ŞART

Doğru yatırım ve inovasyonun başarıdaki en büyük etken olduğunu ifade eden Nakıboğlu, “Şirketlerimizdeki başarı, planlı programlı çalışmalar, doğru yatırımlar ve modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır. İnovasyona ve teknolojik yeniliklere önem vermemizin yanı sıra kurum içi eğitimlerle de personelimizin kendisini en iyi şekilde yetiştirmesine destek oluyoruz. Kazandıklarımızı çalışanlarımızla paylaşıyor, şehrimize dönük istihdamı da her geçen gün artırıyoruz. Bünyemizde 7 bin den fazla personelimizle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı. BÜLTEN