Gaziantepspor’un yeni transferlerinden İsmail Hakkı Odabaşı, iyi bir ekip ve ligin iddialı takımlarından biri olacaklarını söyledi.

Hedefinin bu sezon süper ligde oynamak olduğun ve bunu Gaziantepspor’la gerçekleştirdiğini belirten genç oyuncu, kendisi adına hayırlı bir karar verdiğini ifade etti.

BAŞARIYA YANSIYACAK

Son üç yıldır PTT birinci liginde çok iyi bir performans gösterdiğini söyleyen kırmızı – siyahlıların Boluspor’dan transferi İsmail Haktan Odabaşı, “Geçen sezon da 24 yaşında Boluspor kaptanlığını yaptım. 6 gol ve 6 asistle çok iyi bir performans sergiledim. Süper lig ekiplerinden sezon bittikten sonra görüşüyordum Gaziantepspor’la anlaştım burası bana daha hayırlı oldu. Zaten Bursaspor’dan çalıştığım Mutlu hocam ve diğer hocalarım var. Burası çalışma açısından benim adıma daha iyi olacağını düşündüğüm için Gaziantepspor’u tercih ettim. Gerçekten çok iyi bir ekibiz ve ben ilk defa böyle bir takımla çalışıyorum. Yaş anlamında da oyuncuların geneli bir birine eşit sayılır ve çok iyi arkadaşlık ortamı var bunun da başarıya yansıyacağını düşünüyorum. Ayrıca gelecek olan transferler de var ve çok iyi bir ekip olacağımızı düşünüyorum. İddialı bir takımız lig başlayınca her şeyi göreceğiz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR TEKLİF ETTİ

Geçen sezonun bitmesine 3 hafta kala Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu’nun da kendisini takımda görmek istediğini dile getiren Odabaşı, “Onların da çok büyük hedefleri vardı ve süper lig düşünüyorlar. Ben de Hakan hocama süper ligde oynamak istediğimi ilettim kendisi de en son ana kadar bekleyeceklerini söyledi. Süper ligden 3 yıldır uzak kaldım şimdi tekrar lige döndüm be bu nedenle anlaşma olmadı” dedi.

ARKADAŞLIK PEKİŞTİ

Avusturya kampının kendisi ve takım adına çok güzel geçtiğimi açıklayan Odabaşı, “Zaten hazırlık maçlarında da galibiyetler almıştık. En son maçta da oyuna girip bir asist yapmıştım, zorlu maçlar kazandık. Benim için bu sezonun çok iyi geçeceğini düşünüyorum. Takım olaraktan Avusturya kampı birbirimize odaklanmamız ve tanımamız adına çok iyi oldu. Arkadaşlık ortamımızı daha çok pekiştirdik ve çok şükür sakatlık vermeden ülkemize döndük ve artık kendi tesisimizde çalışmalara başladık. Bugünden itibaren lig çalışmalarına başlayıp lige bakacağız” diye konuştu.