Atlas Copco Genel Müdürü Jan Kougl, Gaziantep’te iş ortaklarını ziyaret etti. Kougl, "Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Gaziantep son yıllarda yaptığı başarılı yatırımlarla dikkat çekiyor" dedi.

Atlas Copco İmalat Makinaları Kompresör Tekniği İş Alanı Genel Müdürü Jan Kougl, Gaziantep’te iş ortaklarını ziyaret etti. Atlas Copco yetkili distribütörü Mak-Tes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Renklidağ ile bir araya gelerek Gaziantep OSB hakkında bilgi alan Jan Kougl, işletmelerde enerji verimliliğinin önemine değindi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Organize Sanayi Bölgesi ve yatırımları hakkında bilgi alışverişinde bulunulan toplantıda Atlas Copco İmalat Makinaları Kompresör Tekniği İş Alanı Genel Müdürü Jan Kougl, “Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Gaziantep son yıllarda yaptığı başarılı yatırımlarla dikkat çekiyor. Türkiye ve dünyada artan enerji fiyatları, özellikle enerji yoğun sektörlerde rekabet gücünün korunması ve sürdürülebilir verimliliği önemli hale getirdi. Atlas Copco olarak Gaziantep ve bölgedeki illerde donanımlı servis elemanlarımız ile 7x24 dünya standartlarında bakım hizmeti sunuyoruz” dedi.

EN BÜYÜK SANAYİ BÖLGESİ

Mak-Tes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Renklidağ ise, “Gaziantep olarak Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri haline geldik. Büyüyen ve gelişen pazar ile artan rekabet koşulları, şirketlerin ayakta kalabilmeleri için dünya standartlarında üretim yapmalarını ve başta enerji maliyetleri olmak üzere maliyet avantajı yaratarak karlılıklarını sürdürebilmelerini gerektiriyor” dedi. BÜLTEN