Hasan Kalyoncu Üniversitesi tarafından düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” Etkinliği, bugün HKÜ-Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu Etkinliğe Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Emrullah İşler, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'de katılacak.

Selçuklu mimarisinden esinlenerek projelendirilen; kendine özgü mimarisi, modernize edilmiş stili ile dikkat çeken, minaresi “Elif” harfi ile taçlandırılmış ve ilk kez ibadete açılacak olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Camii’nin açılışı, Diyanet İşleri Başkanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından yapılacak. Bölgenin en büyük Kongre Merkezi olma özelliği taşıyan, akustik ve modern tasarımı ile dikkat çeken Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinin açılışı; Başbakan Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Emrullah İşler, Diyanet İşleri Başkanı Sn. Prof. Dr. Mehmet Görmez, Gaziantep ili Protokol mensupları, Milletvekilleri ve Üniversite Mütevelli Heyetinin katılımıyla gerçekleştirilecek..

TİRİT İKRAMI

Programın devamında; Hat Sanatı Sergisi “Zamanı Aşan Çizgiler”, Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İlahi Dinletisi ve Peygamber Efendimizin sevdiği yemek olan Tirit ikramı gerçekleştirilecek. Peygamberimiz; bütün insanlığa kucak açmış, barış ve sevgiyi tüm gönüllere taşımış, doğruluğu ve güzel ahlakı, kendi hayatıyla tüm insanlığa göstermiştir. O'nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple “Kutlu Doğum Haftası” Etkinliği, bugün günü saat 18.00’de Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. HABER MERKEZİ