Gaziantepspor’da işler beklenildiği ve söylenildiği gibi gelişmediği öğrenildi.. 12 Ocak tarihinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü genel kurul ile mali kongre öncesi, görevi kesin olarak bırakacağını açıklayan İbrahim Kızıl’ın bu kararından dönebileceği iddia ediliyor.

Kızıl’ın Vali ve yeni oluşum ile birlikte bir toplantı talep ettiği ve bu toplantıda, kendisine 10 milyon 400 bin TL nakit olarak hemen ödenmesini talep ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Kızıl’ın alacağı olduğunu söylediği bu rakamı kongre öncesinde alamadığı takdirde, yönetimi bırakmayacağı iddiası bomba etkisi yarattı.

10 MİLYON 400 BİN TL NAKİT İSTEMİŞ

Edinilen bilgiye göre, İbrahim Kızıl’ın yeni oluşumun kendisine 10 milyon 400 Bin TL nakit olarak vermesini istediği ileri sürüldü. Daha önce kulüpten alacaklı olduğunu ve rakamı söylediği belirtilen İbrahim Kızıl’a, yapılan son toplantıda bu paranın ödeneceği vadinde bulunulduğu belirtildi. ŞKM’de 25 Aralık gecesi düzenlenen toplantıda, Kızıl kardeşlere kulüpten alacaklarının ödeneceği yolunda teminat verildiği ifade edildi.

ÖDEME YAPILMAZSA BAŞKANLIĞI BIRAKMAYABİLİR

Bunun üzerine Gaziantepspor’u bırakma sözü veren İbrahim Kızıl’ın, aniden 10 milyon 400 bin TL’nin kongre öncesi kendisine ödenmesini istemesinin yeni oluşumda şok etkisi yarattığı belirtildi. Vilayette Vali Erdal Ata başkanlığında yapılan toplantıya yeni oluşumun önde gelen isimlerinin katıldığı ve bu talep karşısında düşünmek için süre istendiği belirtiliyor. Alınan bilgiye göre İbrahim Kızıl’ın kongre öncesi talep ettiği para ödenmemesi durumunda, Gaziantepspor’u bırakmayacağını söylediği iddia ediliyor.

DENETİM ŞİRKETİ İNCELİYOR

Öte yandan İbrahim Kızıl’ın 10 milyon 400 bin TL istemesine karşılık, kulübün hesaplarının uluslar arası bağımsız denetim şirketince incelemesinin devam ettiği bildirildi. Denetim şirketinin incelemesinin bitmeden İbrahim Kızıl’ın kulüpten alacağım var diyerek para istemesi, bundan sonra Gaziantepspor’daki işlerin kördüğüme dönebileceği iddia ediliyor.