Süper amatör kümenin güçlü ekipleri arasında yer alan İslahiyespor, geçtiğimiz hafta sonu elde ettikleri farklı galibiyetin ardından ligin zirvesine yükseldi.

Sezona iyi başlayamamasına rağmen kendini kısa sürede toparlayan sarı – siyahlı ekip, liderliğini sezon sonunda kadar devam ettirip, şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Geçen hafta sonu oynadıkları Çıksorutspor karşısında elde ettikleri galibiyetle hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirten İslahiyespor başkan yardımcısı Yusuf Karasu, “Bu haftayı lider olarak tamamladığımız için çok mutluyuz” ifadesini kullandı.

Her maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Karasu, “Galibiyet serisi yakalamak için bir hedef koymuştuk. Çıksorut Gençlik karşısında önemli bir 3 puan aldık. Önümüzde Şahinbey Bossanspor maçı var. Bu karşılaşmayı da kazanıp galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu. Karasu, taraftarlarını Pazar günü saat 13.00’de başlayacak olan Şahinbey Bossanspor maçına beklediklerini ve karşılaşma boyunca takımI desteklemelerini istedi. Son olarak ise galibiyeti taraftarlara armağan edeceklerini ifade etti. MUHARREM TÜRKOĞLU