Bu sezon Gaziantep’i Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan İslahiyespor, iç transferde sona doğru yaklaşıyor.

İç transfer de birçok futbolcusuyla anlaşan sarı – beyazlı ekip, kalan futbolcuları ile görüşüp görüşmeyeceğini teknik sorumlu Zeki Yıldırım’ın raporu doğrultusunda karar verecek.

Bu sezona başlarken ilk olarak yönetim de değişikliğe giden İslahiyesporr, ilk transferinde de takımı şampiyonluğa taşıyan antrenör Zeki Yıldırım ile anlaşmıştı.

Zeki Yıldırım’ın raporu doğrultusunda iç transferde 6 futbolcu ile görüşen yönetim diğer oyuncularla görüşmeye devam ediyor.

HADDİMİZİ BİLECEĞİZ

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) ilk defa mücadele edeceklerini hatırlatan İslahiyespor as başkanı Yusuf Karasu, “Çok eski sezonlarda mücadele ettiğimiz 3. lige yeniden dönüş hesapları yapacağız ama henüz ekip olarak BAL liginin deneyimsiz ekiplerinden birisiyiz. Öncelikli olarak iç transferde kadromuzda tutmak istediğimiz futbolcularımızla anlaşma sağladık. Birçok futbolcu bize gelmek için haber gönderiyor ama bu konuda oldukça titiz davranacağız. Bu sezon haddimizi bilerek mücadele edeceğiz ve daha sonra ki yıllarda büyük özlem duyduğumuz 3. lige adımızı yazdıracağız” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU