İslahiye İlçe Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural'ın AK Parti Belediye Başkan Adayı olması nedeniyle boşalan başkanlığa Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Türkmen getirildi.

İslahiye Ticaret Odasının 13 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimle bir kez daha güven tazeleyen Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural, AK Parti Belediye Başkan Adayı oldu. Ticaret Odası Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirdiği toplantıda; Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Türkmen'i Ticaret Odası başkanlığa, Başkan Yardımcılığına Ali Gelebek, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Mustafa Ünlü, Veysi Tekin ve Kamil Bali seçildi. görev alıyor.

BAYRAĞI YÜKSEKLERE ÇIKACAĞIZ

Yönetim Kurulu Tarafından Ticaret Odası Başkanlığına Getirilen Selahattin Türkmen,Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural'dan devraldığı Bayrağı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını,hedeflerinin hiçbir engelin kalmadığı Organize Sanayi'ni hayata geçirmek olacaktır.Ticaret Odası Olarak islahiye'nin kalkınmasında ve gelişmesinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aktif rol alacaklarını söyledi. DHA