Bölgesel Amatör Ligi (BAL)’da ilk defa bu sezon mücadele eden İslahiyespor, kümeye doğrudan düşmeme sevinci yaşarken, baraj maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Gaziantep amatör futbol tarihinde ilk defa baraj maçının Kamil Ocak stadyumunda oynanacak olması nedeniyle sarı – beyazlı ekip, hazırlıklarını teknik direktör Seçkin Göksel nezaretinde sürdürüyor.

Süper amatör kümenin şampiyonu Arabanspor ile 30 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de karşı karşıya gelecek olan İslahiyespor’da hedef BAL ligine devam etmek.

EN ÖNEMLİ SINAVIMIZ

BAL liginde ilk defa mücadele etmenin tecrübesizliğini yaşadıklarını kaydeden İslahiyespor kulüp başkanı Murat Altıparmak, “Sıkıntılı bir sezon geçirdiğimiz muhakkaktır. Şimdi bir sezon boyunca vermiş olduğumuz mücadeleler de en önemli sınavımızı haftaya Araban Belediyespor karşısında vereceğiz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımız sıcak havaya rağmen antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürüyorlar. Taraftarlarımızın da desteğiyle baraj maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

DOSTLUK İLELEBET SÜRECEK

İslahiyespor’u gelecek sezonda da BAL liginde mücadele etmesi gerektiğini kaydeden kulüp as başkanı Yusuf Karasu, “Haftaya Kamil Ocak stadyumunda oynayacağımız mücadele her iki takım açısından da oldukça zorlu geçecek. Statü gereği bir baraj maçı oynayacağız ve iki takımın da kaderi belli olacak. Rakibimize saygı duyuyoruz, sahada ki rekabet maçın bitiminde sonlanacak ama iki takım arasında ki dostluk ilelebet devam edecek. Bu anlamda biz taraftarlarımızdan özellikle maçın her sonucunu kabullenmelerini ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Küfürsüz ve şiddetin olmadığı bir maçı Gaziantepli futbol severlere izlettirme taraftarıyız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU