PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un gündeminde çok sayıda isim yer alırken, şu ana kadar sadece iki futbolcuya imza attırıldı.

Mavi – beyazlı temsilcimiz, geçen sezon içerisinde tespit ettikleri oyuncuların yanı sıra menajerlerin de devreye girmesiyle yoğun bir görüşme trafiği yaşıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yönetiminden alınan bilgilere göre sportif direktör Ali Güneş başta olmak üzere transfer komitesi üyeleri gelecek sezonun kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.

EN İYİSİNİ YAPACAKLAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor transfer komitesi gelecek sezon en iyi kadroyu kurmanın çalışmalarını yapıyor.

Geçen sezon Play Off finallerini kıl payı kaçıran temsilcimiz, gelecek yıl hedefini yakalayabilecek bir kadro oluşturtulmak istiyor. Ligin iddialı ekiplerinden biri haline gelmek isteyen mavi – beyazlı ekip, transferde hata yapmamak adına ince eleyip sıkı dokuyor.

İSİM DEĞİL YETENEK PEŞİNDELER

Daha önceki sezonlarda isim yapmış futbolcular transfer etmesine rağmen büyük hayal kırıklığı yaşayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, önümüzde ki dönemde isminden daha ziyade yeteneğinden söz ettirecek futbolcuları kadroya dahil etmek istiyor. Daha önceden izledikleri ve yetenekli buldukları futbolcularla görüşmelerini sürdüren temsilcimiz, kamp dönemine kadar transferlerini tamamlamayı hedefliyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU