Gaziantepspor’un kiralık olarak kadrosuna kattığı İshak Çakmak’ın kulübüyle anlaşma sağlanmasına rağmen oyuncu ile maddi konuda pürüz aşılamadı.

Geçen sezon Boluspor’da başarılı bir dönem geçiren genç oyuncunun istediği parayı vermeyen mavi – beyazlı yönetim bu transferden vazgeçti.

YÜKSEK BEDEL İSTEDİ

Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre teknik direktör Hakan Kutlu’nun kadrosunda düşündüğü genç futbolcu için girişimlerin gerçekleştiğini ve tesislere davet edilerek oyuncunun geldiği belirtildi.

Konyaspor’un kiralık olarak göndermek istediği futbolcunun kulübü ile her konuda anlaşma sağlandığı ancak kendisinin talep ettiği rakam üzerinde uzlaşma sağlanamadığı belirtildi.

BÜTÇE AŞILMAYACAK

Geçen sezon ki yapılan masrafın altında bir bütçeyle yeni sezonda mücadele edileceği gelen bilgiler arasında yer alırken, kadroda düşünülen futbolcuların talep ettiği rakamların değil kulübün belirlemiş olduğu bedelden anlaşma sağlanacağı ifade edildi. Bu sezon kesinlikle bütçelerinin üzerine çıkılmayacağı öğrenildi.

TALİPLİLERİ ARTTI

Mavi – beyazlı ekip ile anlaşamayan İshak Çakmak’a PTT 1. liginde mücadele eden birçok kulüp transfer teklifi götürdü.

Geçen sezon formasını giydiği Boluspor’un yanı sıra süper ligden düşen Balıkesirspor ve Karabük ile 2. ligden yükselen Göztepe takımları genç futbolcu ile anlaşma zemini arıyor.

MUHARREM TÜRKOĞLU