PTT 1. lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yeni transferi İshak Çakmak, istediği kulübe geldiğinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bu sezon hedefi olan bir takımda yer alacağını iyi bir teknik ekip ve yönetimle birlikte çalışacak olması nedeniyle heyecan yaşadığını söyledi.

BÜYÜK CAMİAYA GELDİM

Adı gibi büyük bir camiaya geldiğini söyleyen İshak Çakmak, “Bunun yanı sıra takımda çok değerli oyuncular var. Sonuçta karar her zaman hocamızın ilk 11’i de yedek oyuncuları da o belirler. Bir futbolcu olarak ben elimden gelenin en iyisini yaparak, oynamak istiyorum. Şansı yakaladığım zaman iyi değerlendirmem gerekiyor. Ben de o şansı bekleyip, neler yapabileceğimi göstermeyi istiyorum.”

ADAPTASYON SORUNU OLMAZ

Karakteri sayesinde yeni takımına uyum sağlama konusunda sorun yaşamayacağını dile getiren Çakmak, “Adaptasyon hayatımın hiçbir döneminde benim için problem olmadı. Pozitif bir insanım. Kolay birisi olduğumu düşünüyorum. Takımımızda çok önemli ve pozitif isimler var adaptasyon sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum” Şehir bakımından oldukça güzel ve sosyal yaşantısı geniş olan bir yere geldim bu nedenle çok mutluyum diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU