Geri dönüşüm işi yapan kişinin bankadan işçilerine vermek için çektiği 27 bin lira parası otomobilinin camı kırılarak çalındı.

Olay, Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın otoparkında meydana geldi. İddiaya göre; Küsget Sanayi Sitesi'ndeki bir bankanın şubesinden 37 bin lira para çeken Mehmet Zeki Özgüven, parayı poşete sararak kendisine ait 27 U 7747 plakalı otomobilin ön koltuğunun altına koydu.

BORCUNU ÖDEDİ VE ÇIKTI

4'üncü Organize Sanayi Bölgesi'nde borçlu olduğu bir fabrikaya gelen Özgüven, 10 bin lira aldığı paranın 27 bin lirasını park ettiği otomobilinde bıraktı. Fabrikaya olan borcunu ödeyen Özgüven, bir süre sonra yanına geldiği otomobilinin camının kırılmış olduğun ve parasının çalınmış olduğunu fark edince durumu polise bildirdi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

İhbar üzerine gelen polis ekiplerine, gri renkli hafif ticari bir aracın kendisini takip ettiğinden şüphelendiğini söyledi. Bunun üzerine polisler çevredeki güvenlik ve mobese kameralarında inceleme başlattı. Polis, olay yeri yakınındaki başka bir fabrikanın güvenlik kamerasında Özgüven'in, bahsettiği hafif ticari aracın kayıtlarına ulaştı. Görüntülerde, aracın içinden inen bir kişi gözükürken, bu kişinin fabrikanın duvarından atlayarak, hırsızlık olayının gerçekleştirdiği ihtimali üzerinde durmaya başladı.

İŞÇİLERE MAAŞ ÖDEMESİ YAPAMAYACAK

Özgüven, ise polislere otomobildeki 27 bin lira ile işçilerinin parasını ödeyeceğini, hırsızlık nedeniyle işçilere maaş ödemesi yapamayacağını söyledi. Polis hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor. DHA