Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı Gaziantep Belediye Başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu.

30 Mart yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Fatma Şahin ile yeniden göreve seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamlarında ziyaret eden GTO heyeti Başkanlara başarı diledi. Heyetin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaretinde konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Şahin’in Gaziantep için bakanlık dönemindeki özverili çalışmalarını Belediye Başkanlığında da göstereceğine inandıklarını ifade etti. Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Bartık, “Bürokrasiye hakim tecrübeli bir kişi olarak kentimizin hak ettiği hizmeti vereceğinizden şüphemiz yok. Devraldığınız bayrağı daha da yukarılara taşırken GTO olarak da işbirliklerine her zaman hazırız” şeklinde konuştu.

İLÇELERE ÖVGÜ

Eyüp Bartık, yeniden göreve seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun bugüne kadar Gaziantep için yaptıkları başarılı çalışmaları yepyeni projelerle taçlandıracaklarına inandığını söyledi ve başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretlerde kurumlar arası işbirliğinin Gaziantep için vazgeçilmez bir unsur olduğuna vurgu yapılarak, ortak akıl ile kentin çok daha ileri noktalara taşınacağına değinildi. GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Meclis Başkanı Ali Yener, Meclis Başkan Vekili Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yer aldığı heyete GTO Meclis üyesi ve aynı zamanda Gaziantep OSB Başkanı olan Cahit Nakıboğlu da eşlik etti.

BORSA'DAN DA ZİYARET

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GTB Meclis Başkanı Selami Memiş ve GTB Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Büyükşehir ve merkez ilçe Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.Gaziantep’in ilk kadın Milletvekili, ilk Bakanı ve ilk Büyükşehir Belediye başkanı olma başarısı gösteren Başkan Fatma Şahin’i yeni görev yerinde ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTB Başkanı Tiryakioğlu, “Gaziantep açısından her zaman ilklerin ismi olan sayın Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in görev süresince ilimize hizmette de bir çok ilki yaşatacağına inanıyoruz. Gaziantep’e hizmet etmeyi çalıştığı tüm makamlarda kendine düstur edinen Belediye Başkanımıza yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

GTB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Gaziantep’in etkili kurumlarından Ticaret Borsası ile ilerleyen dönemlerde ortak işbirliği ve projeler konusunda bir araya gelmeyi arzu ettiklerini dile getirdi. Ziyaret sonrası GTB Yönetim Kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Şahin’e, GTB Başkanı Tiryakioğlu tarafından günün anısına özel işlemeli vazo hediye edildi. HABER MERKEZİ