Cahit Nakıboğlu'nun ardından Taner Nakıboğlu da savunmasını yaptı. İşadamlarıyla yüzleşmek istediğini belirten Taner Nakıboğlu, şu anda hiç bir gelirinin olmadığını, eşinin devletten fakirlik belgesi aldığını söyledi. Kendisi aleyhine tanıklık yapan işadamlarının isimlerinin verilmesini isteyen Nakıboğlu, onlarla yüzleşmek istediğini belirtti.

Örgütün bölge ağabeyi, firari sanık Mehmet Kocatürk ile sık sık toplantılar yaptığı iddialarını da kabul etmeyen Taner Nakıboğlu, “Zirve Üniversitesi’ni Bilkent modeli üzerinden kurdum. Başıma gelenler 2007 yılında kurduğum şirketin adının Paralel Yapı olmasındandır. Şehrin çeşitli yerlerindeki iş yeri, konut, iş hanı gibi taşınmazları satarak yaklaşık 22 milyon doları başka bir hesaba aktardığım iddiaları doğru değil. Hiçbir gelirimiz yok. Eşim devletten fakirlik belgesi aldı. İddiadaki gibi o sakladığımız paralar neredeyse ortaya çıksa da eşim ve çocuklarım rahat etse”dedi.

FETÖ ile organik hiçbir bağının olmadığını söyleyen Taner Nakıboğlu, "FETÖ’nün hiyerarşik yapısında yer almadım. Hakkımdaki iddanemenin tamamen kanı, düşünce, duyum ve tahminler üzerinden hazırlandığını düşünüyorum" dedi.
Nakıboğlu savunmasında pişman olduğunu ve etkin pişmanlık yasasından faydalanmak istediğini söyledi.