Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği Genç Komitesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu’nu ziyaret etti. İş adamlarına tavsiyelerde bulunan Nakıboğlu, " İşini seversen ve takip edersen her sektörde başarılı olursun” dedi.

Naksan Holding protokol binasında gerçekleşen ziyarete Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği Genç Komitesi Başkanı İbrahim Tonkul ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyaretten dolayı ASİAD yönetimine teşekkür eden Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, ticaretin karının işin ayrıntılarında olduğunu dile getirdi ve İş adamlarına işine tam hakim olmasını tavsiye etti.

NAKSAN HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ASİAD Yönetimine Naksan Holding hakkında bilgi veren Nakıboğlu, Naksan Holding temellerinin 1940 yılında atıldığını belirterek, “Babam Şıh Mehmet Nakıboğlu tarafından şu anki Naksan Holding’in ilk temelleri o yıllarda atıldı. Plastikten ipliğe, halıdan enerjiye, teknolojiden lojistiğe kadar bir çok sektörde çalışmalarımız devem etmektedir” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği Genç Komitesi Başkanı İbrahim Tonkul ise dernek olarak daha iyi hizmet verebilmek için Türkiye’nin farklı kentlerindeki yatırımcılarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Tonkul, “Gaziantep’e gelmemizin asıl amacı genç girişimcilerin Naksan gibi dünyanın önde gelen büyük firmalarını yakından tanımalarıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

BÜLTEN