MÜSİAD Gaziantep Şubesi, 500 kişilik iftar yemeği verdi.MÜSİAD tarafından verilen İftar yemeği sonrasında, yapılan semazen gösterileri, davetliler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Yemek sonrası ilahiler okunurken, İl Müftüsü Ahmet Çelik de Ramazan ayına yönelik dua okudu.

MÜSİAD Gaziantep Şubesinin iftar yemeğine, İl Müftüsü Ahmet Çelik, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemirçelik, Eski AK Parti Milletvekili Derya Bakbak, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Sivil Toplum Kuruluşları ve MÜSİAD üyelerinin yanı sıra birçok davetli katıldı.

KARAR KAZANÇ OLABİLİR

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, MÜSİAD’ın gündemiyle ilgili açıklamalar yaparak, “7 Haziran 2015 genel seçimlerinden sonra, oluşan meclis aritmetiği, bir partiye tek başına iktidar olma olanağı vermemiştir. Milletimizin verdiği bu karar, tüm siyasi partiler için bir kayıp değil, özeleştiri imkanı doğurduğundan, kazanç olarak da nitelendirilmelidir“ diye konuştu. İHA