Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkan Yardımcısı ve Akınal Bella Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal’ın yeğeni 26 yaşındaki Metin Kayadelen'in kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından kaçırılmasının ardından çeşitli soru işaretleri de beraberinde geldi. Polis, kaçırılan gencin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlatırken, Spastik özürlü olan Metin Kayadelen'in yanlışlıkla kaçırıldığı ileri sürüldü..

Olay önceki gün saat 10.30 sıralarında GATEM Toptancılar Sitesi'nde meydana geldi. Metin Kayadelen iş yerine gittiği sırada kimliği belirsiz maskeli iki kişi tarafından bilinmeyen bir nedenden dolayı kaçırıldı.Gaziantep Emniyet Müdürlüğü gencin bulunması için alarma geçti. Emniyet müdürlüğünde faillerinin bulunması için özel ekip kuruldu. Kaçırılan Metin Kayadelen’in spastik engelli olduğu öğrenildi.

TELEFON AÇILMIŞ

Öte yandan Metin Kayadelen'in yakınlarına gelen bir telefonda, bu kişinin yanlışlıkla kaçırıldığı ileri sürüldü. Henüz netleşmeyen bu gelişmeye göre, arayan ve kadın olduğu belirtilen kişinin, Bülent Kayadelen'i yanlışlıkla kaçırdıklarını söyleyerek telefonu kapattıkları ileri sürüldü.