Özel Sani Konukoğlu Hastanesi ve Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen işbaşı eğitim programından yararlanan kursiyerlere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda konuşma yapan Genel Müdür Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, bu dönem 65 kursiyerle eğitim programını sürdürdüklerini belirterek, “Program sayesinde pek çok kişiye iş imkanı sağlandığı gibi, kursiyerler işbaşı eğitim programlarıyla işi yaparak öğrenme şansı buluyorlar” dedi.

REFERANSLAR ÖNEMLİ

Gaziantep İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin ise, “Hizmet yaptığınız mekanda, sorumlularınıza karşı üstünüze düşen görevi eksiksiz yapmanızı ve size verilen görevi hakkaniyet ölçüsünde gereği gibi yapmanızı istiyoruz” dedi. “Çalıştığınız kurumlarda sizlerden bazı önemli noktalara dikkat etmenizi bekliyoruz" diyen Ekin, "Öncelikle çalıştığınız kurumlarla ilgili ketum davranmalısınız. Sonra çalıştığınız yerin menfaati için elinizden gelen performansın en iyisini göstermek zorundasınız. Bu gösterdiğiniz performans bizleri de farklı bir noktaya taşır. Çalıştığınız yerde farklı bir itibar görürsünüz. Referanslarınız, özgeçmişleriniz iyi olacağı için istihdam şansınız daha yüksek olacaktır.”