Gaziantepspor’la tekrar anlaştığı iddia edilen Sergen Yalçın Ntvspor’a ilginç açıklamalarda bulundu.

Başkan İbrahim Kızıl ile sürekli görüştüğünü ancak iş anlamında anlaşamadıklarını dostluklarının iyi bir düzeyde olduğunu söyleyen Yalçın: Gaziantepspor benim hayatımda önemli bir yere sahip. Benim hedefim çok daha farklı yerlere gitmek” dedi.

ALTINDAN KALKAMADIM

Önümüzdeki sezon yeniden Gaziantepspor ile birlikte olabileceğini ifade eden Yalçın: “Ben Gaziantepspor’da olduğum dönemde ve bıraktığım sürece kadar anlamsız ve gereksiz açıklamalar oldu. Ben bu spekülasyonlara kesinlikle cevap vermedim. Çünkü Gaziantepspor’un benim hayatımdaki yeri çok önemliydi. Teknik direktörlüğe ilk başladığım yer. Bana güvenen yönetime çıkıp ters bir açıklama yapmam doğru olmaz. Basında yazanların hepsi yalan. Görevi bırakma nedenim bunun altından kalkamamam. Başkanla görüşüyoruz önümüzdeki sezon yeniden birlikte olabiliriz. Bir teknik direktör olarak benim istediğim transferleri yapmam lazım, ekibimi kurmam lazım, istenilen zemin oluşturulmalı, rahat olmalıyız. “ dedi.

ANADOLU’DA ÇALIŞMAK KOLAY DEĞİL

Ben başladığım süreden bıraktığım süreye kadar bir tane bile transfer yapmadım. Bir günde bu takımı ben kurdum demedim. Bir takımla sözleşme imzalarsan bu takım senin takımındır. Bunu sözleşme imzalamadan önce düşüneceksin. Eğer sözleşme imzalıyorsan bu takım senin takımın.

Mevcut sorunlar çözülürse tekrar biraraya gelebiliriz. Başkanla iyi bir dostluğumuz var. İş anlamında olmuyor. Dostluk başka iş başka. Bu iş benim için çok önemli bir iş. Geleceğimi planladığım bir ortam var. benim hedefim çok daha farklı yerlere gitmek. Gaziantepspor’da başlayıp gaziantepspor’da bitirmeyeceğim. O hedeflere gitmem içinde bi takım şeyleri yapmam lazım. Bu aşamada kolay olmuyor. Anadolu kulüplerinde çalışmak çok kolay değil.

RİSKLİ BİR DÖNEMDE GELDİM

Bir çok şeyi kazandığım yer Beşiktaş. Gaziantepspor ile çalıştığım için şu an Gaziantepspor benim için daha önemli. Bu kadar riskli bir dönemde Gaziantepspor’a gelmek çok riskliydi. Şimdi başarısız olsaydım vay Sergen öyle televizyonda konuşuyordun ne oldu felan denilebilirdi. Ben bu riskli dönemde başarılı olarak beni eleştirmek isteyenlere fırsat vermedim.

Bundan sonraki hayatımda tek düşündüğüm şey teknik direktörlük yapmak. Başka birşey düşünmüyorum.

NTVSPOR