Fantezi müziğin sevilen sanatçısı İntizar, Gaziantep’te verdiği konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Deva Sağlık ve Eğitim Kurumları’nın da sporsorları arasında bulunduğu ve Radyo Kilim tarafından organize edilen konser Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleşti.

Ihlamurlar Altında, Büyük İnsan ve Gökyüzüm Sen Ol Birtanem gibi unutulmaz parçalarıyla Türk halkının gönlünde özel bir yeri bulunan fantazi müziğin sevilen sanatçısı İntizar Gaziantepli sevenleriyle Karataş Şahinler Parkı Amfi Tiyatro’da buluştu. Deva Hastaneleri ile Deva Okulları’nın da sponsor olduğu konserde İntizar sevenler unutulmaz bir gece yaşadılar. Hareketli şarkılarda halaylar ve oyunlarla sahneyi hiç boş bırakmayan gençler, coşkularıyla İntizar’ı şaşırttılar.

3 SAAT SAHNE YAPTI

İntizar’ın bütün şarkılarına eşlik eden seyirciler sanatçıyı üç saat boyunca sahnede tutarak bu alanda da bir rekora imza attılar. “Hayatımda gördüğüm en güzel seyirci topluluklarından birisini Gaziantep’te buldum. Sahneden inmek istemedim. Sonuçta üç saate yakın durmadan çaldık, söyledik, halaylar çektik, oynadık. Böyle güzel bir seyirci ne zaman isterse ben Gaziantep’e gelirim.” şeklinde konuştu. BÜLTEN