Voleybol Erkekler 1. Lig'deGaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyespor, deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi ile yapacağı maçı kazanıp ilk dış saha galibiyetini elde etmek istiyor.

Sezon sonunda Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanma hedefiyle lige başlayan Gaziantep ekibi, deplasman maçlarında istediği sonuçları alamıyor. Lige 3-2'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan mavi-beyazlılar, geride kalan haftalarda Tokat Belediye Plevnespor ile İnegöl Belediyespor'u 3-0 yendi, Ziraat Bankası'na ise 3-0 yenildi. Kendi evinde çıktığı 2 maçı da kazanan Gaziantepekibi, deplasmandaki galibiyet hasretini ise 21 Kasım Cumartesi Bornova Anadolu Lisesi ile yapacağı maçta dindirmek amacında.

İNŞALLAH GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ

Şahinbey Belediyespor Antrenörü Ahmet Reşat Arığ, takımın genel itıbarıyla performansından memnun olduğunu söyledi.

Ancak deplasman maçlarında bazı kişisel hatalar ve şanssızlıklar nedeniyle galibiyet alamadıklarını dile getiren Arığ, "Artık deplasmanda da galibiyetler almak istiyoruz. Bu noktada Bornova Anadolu Lisesi maçı, moral bulmak için de önemli. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın, maç saatini beklemek üzere kentten ayrılacağız. İnşallahGaziantep'e galibiyetle döneceğiz" diye konuştu.

GÜZEL: ZİRVEYİ İSTİYORUZ

Voleybol Erkekler 1. Lig'deGaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyespor, ligin 5. haftasında Bornova Anadolu Lisesi'ni yenip galibiyet serisi yakalamak ve zirve takibini sürdürmek istiyor.

Kulüp başkanı Cuma Güzel, oynadıkları 4 maçın 2'sini kazanarak 7 puan topladıklarını hatırlattı. Fenerbahçe'nin 8 puanla zirvede yer aldığı sıralamada 5. durumda bulunduklarını kaydeden Güzel, geçen hafta İnegöl Belediyespor karşısında güzel bir oyun ortaya koyarak 3-0'lık net bir galibiyet elde ettiklerini vurguladı.

Bu hafta deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi ile karşılaşacaklarını anımsatan Güzel, hazırlıklarını sürdürdükleri bu maçı da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

TABİKİ SÜRDÜRECEĞİZ

Takımın moral ve motivasyon olarak iyi seviyede bulunduğunu aktaran Güzel, "Geçen haftaki galibiyet, bize neler yapabileceğimizi daha iyi gösterdi. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha iyi performans göstereceğiz. Yakalayacağımız galibiyet serisiyle zirve takibini sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.