İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa’yı ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin de tam kadro hazır bulunduğu ziyarette, sektörün sorunları masaya yatırıldı. 2 başkanın ortak mesajı “Sektörün sorunlarının çözümü için birlikte hareket etmeliyiz. Dernek ve Oda birbirinin ayrılmaz parçası, bu birliktelik sektörümüze güç katar” oldu.

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa ve Yönetimi, bir süre önce İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığına seçilen Gökhan Çeliktürk ve yönetimi ile dernekte bir araya geldi. Ziyaret son derece samimi bir havada gerçekleşti. Kendisi de İnşaat Mühendisi olan İbrahim Apa, meslektaşlarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnşaat sektörüne bir bütün olarak bakıldığında, Dernek ve Oda’nın birbirinin ayrılmaz birer parçası olduğunu ifade eden Başkan Apa “Bizim birlikte hareket etmemiz, yapacağımız ortak proje ve işbirliği sektörümüz adına kazanç olacak, güç katacak. Bu konuda İnşaat Müteahhitleri Derneği olarak her türlü işbirliğine açığız” dedi.

AKTİF GÖREV ALACAKLAR

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Başkanı Gökhan Çeliktürk ise, İMO’nun Gaziantep’teki üye sayısının bin 850’ye ulaştığını hatırlatarak “Yaptığımız genel kurulun hemen ardından, sektörümüze, üyelerimize ne gibi katkı sunabiliriz, bu konuda yoğun bir çalışma içerisine girdik. Farklı bir yönetim tarzı oluşturduk. İnşaat Müteahhitleri Derneği’ni de kendimizden ayrı görmüyoruz. Sizin sorunlarımız bizim, bizim sorunlarımız ise sizin sorunlarınız. Bunun bilincindeyiz. Ayrıca bu dernek te benim evim gibi. Benim STK’larda aktif görev almamda, İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin çok büyük payı var. Sektörümüz adına her türlü işbirliği projesinin içerisinde yer almak, bize de mutluluk verir” diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT