Oda hizmet binasında yapılacak ve mevcut başkan Gökhan Çeliktürk ile Burkay Güçyetmez'in yarışacağı seçimlerin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adıyla seçime gireceklerini söyleyen Gökhan Çeliktürk, iki senelik süreçte önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Çeliktürk, "En başta genç meslektaşlarımız için çok yoğun çalıştık. Çünkü gittikçe gençleşen bir nüfusumuz var. Bu gençleşen nüfusta gençlerin sorunlarıda çok fazla. En başta bunların iş konusu var. Bu sene iş konusuna önem verdik, 96 tane meslektaşımızı işe yerleştirdik. Bizzat aracılık yaptık, işe yerleştirdik. Onun dışında yaklaşık 25-26 tane eğitim semineri düzenledik. Çelik yapılar sempozyumu, Güneydogu enerji forumu en sonra Gaziantep deprem master planı çalışmalarını yaptık" dedi.

YOĞUN ÇALIŞAĞIZ

İlk göreve geldiklerinde akademik oda sözü verdiklerini hatırlatan Çeliktürk, "Bu dönemde bütün kesimlere eşit mesafede durmayı bildik. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla, odalarla ilişkilerimizi güçlü tuttuk. Gaziantep'in sorunları için her zaman masa başında olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde farklı projelerimiz var yine, genç dinamik bir kadro kuracağız. Odamızın çizgisini aynı şekilde tutmayı başaracağız. Yaptığımız hizmetlerin bir tık daha üstüne çıkmayı düşünüyoruz. Çok yoğun şekilde çalışacağız" diye konuştu. Meral KINACILAR