Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerinin her yıl geleneksel olarak katıldığı İngiltere yaz okulu programı bu yılda University of Chester’da başarıyla tamamlandı.

GKV Özel Okulları tarafından yurt içi ve yurt dışında uygulanan eğitim kamplarından birisi olan İngiltere kampı bu yıl da başarıyla tamamlandı. Kampa katılan öğrenciler edindikleri yeni kazanım ve deneyimlerle ülkeye dönerken kampın önümüzdeki yıllarda da süreceği açıklandı. İngiltere’nin tanınmış üniversitelerinden birisi olan, kampüs içerisinde pek çok sosyal imkâna sahip University of Chester’da düzenlenen yaz kampına 21 öğrenci katıldı.

TÜRK KÜLTÜRÜ TANITILDI

Haftada 15 saat dil eğitimi içeren programda öğrencilerin dil düzeylerine göre belirlenen kur sınıflarında, farklı ülkelerden gelen öğrencilerle tanışıp, kaynaşarak bol bol pratik yapma imkânı buldular. Öğlene kadar sınıflarında İngilizce eğitiminde uzmanlaşmış öğretmenleri eşliğinde ders gören öğrenciler, öğleden sonra katıldıkları badminton, basketbol, yüzme, futbol gibi spor aktiviteleri ile İngilizcelerini geliştirirken yapılan akşam etkinliklerinde ise farklı ülkelerin kültürlerini tanıyarak, hazırladıkları sunumlarla da Türk kültürünü tanıttılar. BÜLTEN