GAZİANTEPSPOR – ANTALYASPOR

STAD: KAMİL OCAK

TARİH: 19 MAYIS PERŞEMBE (BUGÜN)

SAAT: 20.00

HAKEMLER: METE KALKAVAN – ALEX TAŞÇIOĞLU – SERKAN OK

YAYIN: LİG TV 3

Spor Toto Süper ligde en kötü sezonlarından birini yaşayan Gaziantepspor’un bu akşam kaderi belli olacak. Kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Antalyaspor karşısında zorlu sınava çıkacak. Gaziantepspor’un hata yapma gibi bir lüksü yok. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın öğrencileri kazanacaklarına inanıyor

Spor Toto Süper Lignin son haftasında Gaziantepspor, kendi evinde güçlü rakibi Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşma bu gün saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Kırmızı – siyahlı ekip bugün alacağı sonuçla kaderini belirleyecek. Artık gözler zorlu maça çevrildi.

YENİLMEYELİM YETER

Gaziantepspor’un bu akşam kendi evinde oynayacağı zorlu mücadele de mağlup olmaması dahi başarı sayılacak.

Sezonun son haftasına girilirken küme hattında yer alan Sivassspor ve Eskişehirspor’un 3 puan önünde avantajlı durumda olan Gaziantepspor, dokuz haftadan bu yana galibiyete hasret kalırken, Antalyaspor karşısında alabileceği bir puan kendisini ligde tutmaya yetecek.

TARİHİ BİR GÜN

Siyah – kırmızılı temsilcimiz bu sezon özelikle ikinci devrede oynadığı maçlarda aldığı sonuçlarla kendini küme hattının içinde buldu. Gaziantepspor, ligin son karşılamasında oynayacağı Antalyaspor maçını daha farklı görüyor. Ligde tutunmak isteyen temsilcimiz, doksan dakikanın ardından rakibinden puan almaktan başka çaresi yok. Gaziantepspor, bugün tarihi bir gün yaşayacak.

ÇEKİNMİYORLAR

Gaziantepspor’da teknik direktör Sergen Yalçın, Antalya takımının Trabzonspor karşısında aldığı 7-0’lık skoru yorumladı. Son haftaya ligde kalma adına avantajlı girdiklerini kaydeden Sergen Yalçın “Bu akşam oynayacağımız maçı kazanıp, ligde kalacağımıza inanıyorum” dedi.

Yalçın “Antalyaspor ile oynayacağız. Trabzonspor karşısında amaçsız bir maç oynadı. Skor farklı oldu. Futbolda bunlar var. Rahat oynadığınızda başınıza bu tür sonuçlar gelir. Antalyaspor’un Trabzonspor karşısında aldığı 7-0'lık skor bizi korkutmuyor. Antalyaspor maçında çok daha istekli olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ