Altınordu ile sahasında karşı karşıya gelecek olan ekibimizin, play-off hesapları yapan rakibine karşı puan kaybetmemesi ve maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP – ALTINORDU
STAD: KALYON STADYUMU
TARİH: 14 NİSAN 2018 CUMARTESİ (BÜGÜN)
SAAT: 15.00
HAKEMLER: BÜLENT BİRİNCİOĞLU – CEMAL ALPAY – GÖKHAN BARCIN
YAYIN: BEIN MAX 1

Gazişehir Gaziantep F.K, Spor Toto 1. Ligin 31’inci haftasında bugün Altınordu ile evinde karşı karşıya geliyor.

Geçen hafta deplasmanda Erzurumspor karşısında ağır yara alan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, Play Off’un hesapları yapan Altınordu karşısında kazaya uğramak istemiyor.

Sezonun ilk maçında İzmir deplasmanda güçlü rakibi karşısında üç puanı alan Gazişehir Gaziantep, bugün de galip gelerek yoluna fire vermeden devam etmeyi hedefliyor.

Trabzon A Klasman Hakemlerinden Bülent Birincioğlu’nun bu saat 15.00’de çalacağı düdükle başlayacak mücadele Beın Max 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

BU DEFA OLACAKGeçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Erzurumspor karşısında sayısız gol pozisyonlarına girmelerine rağmen galibiyet sayısını kaydedemeyen Gazşehir Gaziantepli futbolcular, bugün şanslarını iyi kullanmak istiyorlar.
Erzurum karşısında şanssızlık yaşadıklarını belirten kırmızı – siyahlı futbolcular, “Bugün kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmada galip gelebilmek adına ellerinden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Yönetim ve teknik ekibimiz bizlere sonuna kadar güveniyorlar ve bizde onların bu güvenlerini sarsmak istemiyoruz. Geçen hafta ki kaybımızı bugün taraftarlarımızın da desteğini alarak gidermek istiyoruz. Bizim hedefimiz süper lig ve bu yolda başka bir kazaya uğramak istemiyoruz” dediler.

BAŞKANA ARMAĞAN EDECEKLERGeçen hafta elde edilen mağlubiyete rağmen başta kulüp başkanı Adil Konukoğlu olmak üzere yönetim kurulunun tesislere giderek teknik ekibe ve futbolculara moral vermesinin ardından camia başarı adına kenetlendi.
Kırmızı – siyahlı futbolcular moral ziyareti sonrası daha da hırslanırken, Altınordu karşısında galibiyet yemini ettiler. Futbolcular kendi sahalarında zorlu bir maça çıkacaklarını ama ne pahasına olursa olsun bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarını ve bu galibiyeti başkan ve yöneticilere armağan edeceklerini söylediler.

ALTINORDU CEPHESİSpor Toto 1. Lig’de geçen hafta evinde Ümraniyespor’a kaybeden Altınordu, 31. hafta mücadelesinde bugün Gazişehir FK karşısında galibiyet arayacak.Zorlu karşılaşma öncesinde Altınordu’da forvet sıkıntısı yaşanıyor. Takımın iki santrforu Mirkan Aydın kart cezası sebebiyle, Fatih Aktay ise sakatlığı dolayısıyla takımdaki yerlerini alamayacak. Geçen hafta oynanan Ümraniyespor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen stoper Hasan Hatipoğlu da yarınki mücadelede forma giyemeyecek.
MUHARREM TÜRKOĞLU