Ali K., kapattığı kahvesini, kiralayarak ayakkabı mağazası yapan Hasan K. ile Mehmet T.'i, işsiz kalmasına neden olduğu iddiasıyla tartıştıktan sonra tabancayla yaraladı.

Olay, Mevlana Mahallesi 99'uncu Cadde üzerinde meydana geldi. Kahve işleten Ali K., 6 ay önce para kazanamadığı gerekçesiyle kapattı. Ancak, aradan geçen süre içerisinde iş bulamayan Ali K, daha önce işlettiği kahveyi yeniden açmak için işyeri sahibinin yanına gitti. Ancak işyeri sahibi K.'ya, yeniden kiralamak istediği kahvenin 15 gün önce ayakkabı satış mağazasına dönüştürüldüğünü söyledi.

ÖFKELENDİ VE TARTIŞTI

Bunun üzerine öfkelenen Ali K., kahvesini mağazaya dönüştüren Hasan K. ve Mehmet T.'in yanına gitti. Kara, daha önce kendisi tarafından kahvehane olarak çalıştırıldığını ve dükkanı tuttukları için işsiz kaldığını söyledi ve bunun sorumlusu olarak gösterdiği K. ve T., ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında öfkelenen K., yanında taşıdığı tabancayla K. ve T.'e ateş etti.

YARALANDILAR

Tabancadan çıkan mermilerin isabet ettiği K. ve T. yaralanırken, Ali K., ise kaçtı. Silah sesini duyanların haber vermesiyle olay yerine ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ambulansla hastanelere götürdüğü K. ve T'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, olay sonrası kaçan Ali K'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. DHA