İSTANBUL B.B – ROYAL HALI GAZİANTEP

SALON: CEBECİ

TARİH: 2 NİSAN CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 16.00

HAKEMLER: MEHMET KESERAATAR – ALİ ŞAKACI – MEHMET ŞAHİN

YAYIN: LİG TV 2

Basketbol Erkekler Süper liginde üst üste 5 galibiyet alarak Play Off şansını arttıran Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı bugün deplasmanda İstanbul Büyükşehir ile karşı karşıya geliyor.

Seri galibiyetini bugün İstanbul deplasmanında sürdürmek isteyen temsilcimiz, sezonun 24’üncü haftasında bugün saat 16.00’da Cebeci Kapalı Spor Salonunun parkelerine çıkacak. Ligin ilk yarısında rakibini 71 – 65 deviren potanın ağaları aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

PLAY-OFF AŞKINA

Erkekler Basketbol Süper ligine yükseldiğinden bu yana ilk defa Play Off finallerine bu kadar yakın olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı şansını İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında da sürdürmek istiyor.

Hazırlıklarını büyük moral içinde tamamlayan Potanın ağaları, bugünkü zorlu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak seriyi 6 maça çıkartmak istiyor.

İNANDILAR BİR KERE

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımının dev adamları her maçta sahaya yansıttıkları hırslarıyla taraftarlarının da umutlarını arttırdı.

Kendi evinde oynadığı maçlarda taraftar desteğini her zaman arkasına alan temsilcimiz, deplasmanlarda ise dualarını alıyor. Özellikle dış şutlarda ki yüksek isabet oranıyla rakiplerini hem moral men hem de oyun olarak çökerten dev adamlar, bu gün de aynı taktikle sahaya çıkacak ve aynı inançla maçı kazanmak isteyecek.MUHARREM TÜRKOĞLU