GAZİANTEPSPOR – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

STAT: KAMİL OCAK

SAAT: 20.00

HAKEMLER: YAŞAR KEMAL UĞURLU – ÖZGÜR ERTEM – SERKAN OĞULCAN

YAYIN: LİG TV

Spor Toto Süper ligin 12’inci haftasının kapanış maçında Gaziantepspor, bu akşam Medipol Başakşehir’i konuk ediyor. Gaziantepspor ligin alt sıralarına düşmemek için bu maçı kayıpsız kapaması gerekiyor. Aksi takdirde sıkıntılı günler başlayabilir.

Lig'de bu sezon kendisine yakışmayan bir grafik çizen ve oynadığı 11 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrılan Gaziantepspor, sürpriz bir çıkışa imza atarak kendisine ilk 5'te yer bulan Medipol Başakşehir karşısında üç puan ile sahadan ayrılmanın hesaplarını yapacak.

FARKLI ANLAMLAR TAŞIYOR

Spor Toto Süper Lig’in 12’inci haftasında Gaziantepspor, sahasında Başakşehir’i konuk edecek. Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Kırmızı - Siyahlı takım adına puandan da önemli farklı anlamlar taşıyan kritik karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Özgür Ertem ve Serkan Oğulcan yapacak.

İNANDILAR BAŞARACAKLAR

Gaziantepsporlu futbolcular ligde son iki maçını deplasmanda oynarken bu süre içerisinde sadece 1 puanı hanesine yazdırabildi.

Kırmızı – siyahlı futbolcular orta sıralardan kopmamak ve üst sıralara tırmanmak adına bu akşamki mücadeleden başarı ile ayrılmak istiyor.

Taraftarları önünde gülen tarafın kendileri olmak istediklerini ifade eden oyuncular, “Ne yapıp edip bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Rakibimiz ligin en iyi takımlarından birisi oldukça güçlü olduğunu da biliyoruz ama galibiyet özlemine son vermek istiyoruz” şeklinde konuştular.

TARAFTAR ETKİ OLUR

Gaziantepspor her zaman olduğu gibi bu akşam ki maçta da en büyük gücünü taraftarından alacak.

Kırmızı – siyahlı taraftarlar tribünleri doldurduğu zaman rakip takımın oyuncuları ne nkadar baskı altına aldığı biliniyor. Bu nedenle Haydi Gaziantepspor taraftarı Kamil Ocak tribünlerinde yerini al takımına doksan dakika boyunca destek ol ve elde edilecek galibiyette senin de rolün olsun.