Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un bulunduğu sıralamadan yukarılara doğru tırmanacağını

söyleyen kulüp başkanı Nurettin Özkaya, “ kesinlikle ligde kalacağız, kimsenin endişesi olmasın” dedi. Kulübün kendi tesislerinde yapılan bütün antrenmanları takip eden, deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayan Özkaya, futbolculara ve teknik ekibe maddi – manevi her türlü desteği vermeye hazır oldukları mesajını verdi.

İNANCIMIN ARKASINDAYIM

Ünsal Göksen’den görevi devraldıktan sonra başarıya odaklandıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanı Nurettin Özkaya, “Takımın durumunu da biliyorduk ama yapmamız gereken işi de başarmak zorundayız. Takım içerisinde ki gelişmeler hala istediğimiz gibi gitmiyor neticeleri her kes görüyor, kazanacağımız maçları bir türlü kazanamadık. Mersin maçı öncesi şunları demiştim ‘Ben çok rahatım, size inanıyorum’ Bazı durumlar istediğiniz gibi maalesef olamıyor. Tabi bu işlerde keşke deyip de geriye dönme şansımızda yok. Artık önümüze bakacağız ve kazanacağız. Ben ısrarla söylüyorum bu takım düşmeyecek, buna inanıyorum ve inancımın da arkasındayım. Her zaman diyorum ben zor işlere talibim bu iş zorda olsa alnımızın akı ve yüreğimiz rahatlığıyla çıkacağız ve inşallah başarılı olacağız. Bu yenilmeme serisini devam ettirmek istiyoruz ama puanlar alarak devam ettirmek istiyoruz. Çünkü iki maçtır berabere kalmışsınız iki puan eder, bir maç yenilip bir maç yenseniz 3 puan eder demek ki 1 puan gerideyiz. Yenilmemek çok güzel ama 3 puan serisini yakalamak lazım. En azından cebimize puanları koymamız lazım. Altta ki takımlar bizi çok ilgilendirmiyor önce bizim kendimize bakmamız gerekiyor, böyle bir düşünce içerisindeyiz. Biz arkadaşlarla buna çalışıyoruz. Hocalarımız motive ediyorlar, futbolcu arkadaşlarımızda iyi niyetle çalışıyorlar. Biz yönetim olarak farklı bir kan ve değişim getirdiğimize inanıyorum. Şu anda yukarılara çıkmak istiyoruz” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEK YAPILIYOR

Takım içerisinde ki atmosferi istim üstü olarak değerlendiren Özkaya, “Hocalarımızla sık sık görüşmeler ve toplantılar yapıyoruz. Kaptanlarla görüşüyoruz hatta biz hocalarımıza ve kaptanlarımıza şunu diyoruz. Bizim cep telefonlarımız her zaman açık istediğiniz zaman arayabilir veya mesaj gönderebilirsiniz. Bu takımın başarısı için yapılması gereken maddi ve manevi her türlü destek yapılıyor. Futbolcu arkadaşlarımızda çıkıp aslanlar gibi oynayacaklar, kazanacaklar ve bu Gaziantep’in medarı iftiharı takım olarak kalacak ve inşallah gelecek yıllarda bir planlama için oturacağız. MUHARREM TÜRKOĞLU