Teknik direktör Nurullah Sağlam ile anlaşmasının ardından transferde ilk futbolcusunu bir numaradan yana kullanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ‘da İlker Avcıbay imzayı attıktan sonra açıklama yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a şampiyonluk yaşamaya geldiğini açıklayan Avcıbay, kulübün ciddi oluşum içerisinde yer aldığını belirtti.

DOĞRU KARARI VERDİM

Süper Lig'de dahil olmak üzere bir kaç takımdan kendisine teklif geldiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Avcıbay; "Kasımpaşaspor ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdıktan sonra bir kaç takımdan teklif geldi, görüşmelerimiz oldu ama sonucunda hem kendi adıma, hem de ailem adına en doğru kararı verip benim için en hayırlı olanı seçmem gerekiyordu. Ben de tercihimi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan yana kullandım. Görüşmelerimiz olumlu geçti, ortak noktalarda buluştuk ve fedakârlık yapıp, hiç bir şeyden kaçınmadılar. Nurullah hocamızın beni çok istemiş olması da burayı seçmemde ki etkenlerden birisi." dedi.

HEDEF SÜPER LİG

Takımda ki tek hedefin "Süper Lig" olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Avcıbay; "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ciddi oluşumlar içinde olan bir kulüp. Antep şehri ise, güzel projeleri ile değişen bir yer. Belediye'den gelen desteklerle emin adımlar ile başarı yolunda ilerleyecek olan bir takım. Onursal Başkan Sayın Fatma Şahin'in de katkılarıyla ciddi ve hedefleri olan bir yönetim var. Takımda ki tek hedef Süper Lig'e çıkmak. Öncelikle 1. kaleci olarak benimle başlayan bir transfer süreci ve Nurullah hocanın gelmesiyle sıfırdan kurulan bir takım." dedi. Son olarak transferinde emeği geçen herkese teşekkür eden başarılı file bekçisi; "Tekrardan Nurullah Sağlam hocaya, sayın Fatma Şahin'e ve transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım her şey hedeflediğimiz gibi olur ve sezon sonu şampiyonluğumuzu ilan ederiz." diyerek sözlerini bitirdi.